Onze realisaties
onze trots.

maak uw keuze

Essentiel Antwerpen

De gevel van het nieuwe winkelpand van Essentiel Antwerpen weerspiegelt het karakter van het modehuis, dat gekend staat om zijn gedurfde en gewaagde keuzes op vlak van fashion. Door de unieke combinatie van stijlen, materialen en lichte kleuren, met hoogstaande afwerking, kan men het gebouw in de Huidevettersstraat niet langer voorbijlopen zonder even stil te staan.

Aesop Antwerpen

Het Australische skincarelabel, Aesop, opende recentelijk hun eerste winkel in Antwerpen. Het smalle gebouw met vijf verdiepingen, op de hoek van de Kammenstraat en de Lombardenvest werd volledig gerenoveerd en kreeg een interieur op maat. Het resultaat is een warme en nostalgische inrichting met vintage behangpapier, kasten in walnotenhout, een vloer in travertijn en een antieken koperen kroonluchter. Het gebruik van een verfijnd materialenpalet, warme tinten en gedempte verlichting dompelen bezoekers meteen onder in de Aesop wereld. De winkel geniet bovendien ook ten volle van de opgeknapte, royale gevel van het pand.

Scapa Antwerpen

De Scapawinkel in Antwerpen bevindt zich op de hoek van de Leopoldstraat en de Arenbergstraat. In dit mooie pand is het metselwerk aan de hoek van het pand weggenomen en vervangen door grote glaspartijen. Hierdoor krijgt de etalage een wereldse en impressionante uitstraling.

Boggi Milano Antwerpen

Boggi Milano, het Italiaanse huis dat elegantie combineert met maatwerk, is toegetreden tot de Belgische hoofdstad van de mode. Het winkelpand, gelegen in de Lange Gasthuisstraat, werd volledig gerenoveerd en in een Milanese inrichting gehuld. De trap met glazen balustrades, die het resultaat is van fijn maatwerk, is een echte eyecatcher.

Jacob Cohën Antwerpen

Na de succesvolle opening van de eerste twee Belgische flagshipstores in Knokke, was het de beurt aan Antwerpen. De nieuwe Jacob Cöhen-boetiek opende de deuren in de trendy Antwerpse winkelbuurt Wilde Zee. Het motto van Jacob Cohën is: high quality fashion verdient een high quality inrichting. Net zoals de vestigingen in Knokke, eveneens realisaties van PDK, werd het interieur ingericht met hedendaags Italiaans design. Na de renovatie straalt het pand pure toewijding aan het merk uit: kwaliteit en vakmanschap door een zorgvuldige aandacht voor detail.

Arniesays Antwerpen

Trendy Scandinavische knitwear retailer, Arniesays, staat voor kledingstukken in unieke materialen en dat straalt ook hun winkelpand uit. Het pure materiaalgebruik komt volledig tot uiting door de oorspronkelijke muren terug zichtbaar te maken en gebruik te maken van rotsblokken.

Hogan Antwerpen

De Hogan boetiek in Antwerpen werd voor zowel interieur als exterieur op een traditionele manier benaderd. Gebruik van hoogwaardige materialen en uitmuntende afwerking tot in de kleinste details zijn duidelijk merkbaar.

Delbôve Cosmetics Antwerpen

Bij het zien van de intieme boetiek van Delbôve in Antwerpen, springt er slechts één woord te binnen: elegantie. Door de combinatie van natuursteen, koperwerk, pure materialen en het vakmanschap in de afwerking krijgt de winkel een rijkelijke uitstraling, die past bij de identiteit van het merk.

Love Stories Antwerpen

Dit totaalproject was een technische uitdaging die heel wat bouwwerken in de directe omgeving heeft gevergd. Deze nieuwbouwrealisatie bleek de uitdaging echter meer dan waard, het resultaat is een verfijnd winkeltje met trendy uitstraling.

& Other Stories Antwerpen

& Other Stories, het Zweedse eigentijdse modemerk, heeft zich in Antwerpen in de Korte Gasthuisstraat gevestigd. Het winkelpand werd volledig opgewaardeerd en voorzien van een moderne gevel. Het interieur werd met respect voor de authenticiteit van het gebouw aangepakt. De bestaande moluren zijn namelijk allemaal gerestaureerd en er werd een speciale parketbehandeling uitgevoerd om de oude kenmerken van het parket te behouden. Achteraan in het pand werd een stalen constructie neergezet die het daglicht binnentrekt.

Paul Antwerpen

De Franse bakkerijketen Paul valt op door zijn kenmerkende authentieke gevel. Het gebouw op de hoek van De Keyserlei, waar bakkerij Paul zich nu bevindt, werd integraal gerenoveerd en binnenin volledig omgevormd tot hedendaagse appartementen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info